Pagina principala

English

FSSC 22000

Sistem de management al siguranței alimentare în conformitate cu FSSC 22000

În 2012 Asociația GFSI (Inițiativa globala a sigurantei alimentelor) a aprobat schema de FSSC 22000 (Comunicat de presă GFSI - 23 februarie 2010 - Paris, Franța), ca alternativă echivalentă schemelor IFS sau BRC existente. GFSI este o asociație mondială alcătuită din mai multe magazine, împreună cu producători și furnizori de servicii din industria alimentară prin asocierea cu companii importante, cum ar fi METRO GROUP, CARREFOUR, ROYAL DANONE Ahold,, Coca-Cola, Kraft Foods, etc.

Sistemul FSSC 22000 este bazat pe standardul internațional ISO 22000, care asigură aprobare  internațională și extindere de certificare la nivel mondial.

 

Comparativ cu IFS sau sistemele BRC, FSSC 22000 are următoarele avantaje:

  • Taxe mai mici catre administratorul sistemului, care sunt transferate în prețul de certificare.
  • Valabilitatea certificatului este de 3 ani.
  • Implementare usoară pentru cei care dețin certificate ISO (cerințele comune).
  • Nu există cerințe K.O.
  • Compatibilitatea cu alte standarde ISO (de exemplu, ISO 9001, ISO 14001) și posibilitatea de a efectua împreună audituri.
  • Aprobare internațională mai mare - rețeaua internațională de organismele naționale de acreditare este utilizată pentru certificarea organismelor de acreditare.

 

Certificatele FSSC 22000 sunt, de asemenea, acceptate de către multe magazine și producători mari la nivel global.

QSCert face parte din primele organisme de certificare din lume, care au obținut licență pentru certificarea sistemului. Ne-ar plăcea să vă oferim serviciile noastre la prețuri favorabile.

                   Certificat FSSC 22000 - organismul de certificare QSCert                                   FSSC 22000 - siglă certificat QSCert

            EXEMPLU: Certificat FSSC 22000                            Siglă certificat FSSC 22000

 

 

Dacă sunteți interesat în certificare, vă rugăm apăsați aici.