Pagina principala

English
You are here: Pagina principala > Profil > Despre noi

Despre noi

Date generale despre QSCert

QSCert® este un organism internațional de certificare cu sediul general la Zvolen - Slovacia. Compania își desfășoară activitatea din martie 2000, perioadă în care și-a dezvoltat o rețea de parteneri în diverse țări din întreaga lume: Germania, Grecia, Italia, Polonia, Republica Cehă, România, Rusia, Spania, Turcia, Ucraina, România, Ungaria, Italia, Germania, Polonia, Grecia, Rusia, Ucraina, Arabia Saudită, Brazilia, Bangladesh, Emiratele Arabe Unite, Ghana, Indonezia, Coreea de Sud, India, Iran, Kuwait, Qatar, Singapore, Zimbabwe.

 

 

QSCert România - „Noi oferim credibilitate”

Pe plan național, QSCert există din 2006 cu sediul în Brașov, fiind unul dintre cele mai vechi organisme de certificare din România, punct de referință pe piața de specialitate.

Misiunea noastră este „Conferirea credibilității” pentru orice companie indiferent de mărime, domeniu, număr de angajați, atât din țară cât și din străinatate, care îndeplinește condițiile impuse de standardele europene.

Pentru noi, fiecare client este foarte important! Indiferent dacă este vorba despre o corporație sau o companie de dimensiuni mici sau mijlocii, ne respectăm toți clienții și îi tratam în mod egal. Oferim servicii de cea mai înaltă calitate, dovada declarațiilor noastre fiind portofoliul impresionant de clienți care întotdeauna s-au declarat mulțumiți de serviciile noastre.