Pagina principala

English

Administrație de stat

SNAS – Slovak National Accreditation Service

www.snas.sk

 

Serviciul Național Slovac de Acreditare (SNAS) este o organizație de stat cu personalitate juridică independentă. SNAS funcționează ca organism național de acreditare în Slovacia.

Serviciul Național Slovac de Acreditare aplica procedurile de acreditare în conformitate cu reglementările legale obligatorii din Republica Slovacă, standardele tehnice slovace, standardele tehnice internaționale ISO / IEC, standardele Uniunii Europene și documentele organizațiilor internaționale și regionale, în principal Organizația Europeană pentru cooperare în domeniul acreditării (EA), organizație internațională globală pentru cooperare la acreditarea laboratoarelor (ILAC), forul internațional de acreditare (IAF) și reglementările OECD despre practicile corecte de laborator.

 

 

ICA – Institutul Ceh de Acreditare

www.cai.cz

    Institutul Ceh de acreditare, companie de servicii publice, organism național de acreditare, a fost înființat de Guvernul Republicii Cehe. Furnizează servicii către organizații private și de stat din toate domeniile de acreditare reglementarilor legale valide. Principiul unui sistem european uniform de acreditare, format din organismele naționale de acreditare care lucreaza conform regulilor uniforme și prestează acreditări în conformitate cu standardele definite și recunoscute internațional, se bazează pe poziția UE ca fiind definite în Concepția Globală de Testare și Certificare.